• Cupa Angliei este cea mai veche competiție inter-cluburi din lume
  • Marine a câștigat 7 meciuri ca să ajungă să joace cu Tottenham
  • „Crăciunul a venit mai devreme” – Paul Leary, patron Marine

În Cupa Angliei la fotbal a avut loc probabil cel mai dezechilibrat meci din istoria competiției. Tottenham, echipa cu stadionul de un miliard de lire sterline, a jucat cu Marine, o echipă de amatori din liga a opta engleză.

Chiar dacă echipa lui Mourinho a câștigat cu 5-0, cei de la Marine se consideră adevărații câștigători. Asta după ce Marine a primit 75 de mii de lire sterline din drepturile de televizare.

Cu acești bani, patronul echipei speră să reangajeze cei 9 membri ai staff-ul tehnic, pe care i-a concediat din cauza problemelor financiare provocate de pandemie.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

Jose Mourinho, antrenor Tottenham: „Sunt mereu foarte mândru să fiu în Cupa Angliei în situații ca aceasta. Pentru oamenii cărora le e greu în fotbal cred că înseamnă enorm”

Și fanii lui Tottenham au pus umărul ca să o salveze pe Marine, după ce au aflat de situația echipei. Un fan club din Statele Unite a strâns 13 mii de dolari pentru clubul din a opta divizie din Anglia.

Suporterii lui Marine au avut grijă să le mulțumească celor de la Tottenham și i-au primit pe jucători în oraș ca pe niște eroi.