• Premierului i-a fost dor de terasele din Capitală
  • Orban a ieşit la o plimbare, în Centrul Vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu
  • Premierul a spus că mers la redeschiderea terasei unui prieten

Ludovic Orban a fost surprins, sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei.

Acesta era însoţit de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Premierul a spus că merge la terasa unui amic de-al său. „Răspund la invitaţia unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat şi pe mine”, a explicat Orban, pentru Digi24.

Întrebat de măsurile de relaxare care ar putea urma de pe 15 iunie, el a răspuns că Guvernul evaluează, dar vor fi anunţate „la timpul potrivit”, cu câteva zile înainte.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Jurnalișii prezenți l-au întrebat dacă a sosit în Centru pentru a face inspecție, iar Orban a replicat: „Am eu față de inspector?”. Premierul a explicat că instituțiile abilitate se ocupă de verificări, intrucțiunile fiind ca aceste controale să fie ferme.

Legat de mini-vacanța de Rusalii și de numărul mare de români care au mers la mare și al munte, Orban a declarat că e bucuros că cetățenii se relaxează, însă le atrage atenția să respecte regulile, pentru ca riscul de îmbolnăvire să fie minim.