A cincea tranșă de vaccin Pfizer a ajuns în România. Sunt peste 87 de mii de doze. Aproape 34.000 au mers către centrul din București.

Peste 200.000 de oameni au fost vaccinați la noi până acum, de la începutul campaniei. O medie de sub 9.300 de persoane pe zi.

Iar platforma în care te înscrii la vaccinare nu a fost disponibilă în această dimineață. STS a dat vina pe probleme tehnice.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Romexpo devine centru de vaccinare. El se va deschide de miercuri. la fel se întâmplă și cu Clubul seniorilor de pe Calea Plevnei. Vor avea 10 puncte de vaccinare.

Bucovina și Maramureșul sunt pe lista de destinații de vacanță din timpul pandemiei, pe care New York Times le recomandă.

ROBOR la 3 luni a scăzut puternic după reducerea dobânzii la BNR și a ajuns la 1.59%.

Economia Chinei a crescut în 2020 peste aşteptările experţilor cu 2.3% față de 2019, totuși este cea mai lentă rată de creştere din ultimele decenii.

Israelul vrea să mărească ritmul de imunizare asta deși a vaccinat deja aproape un sfert din populaţie. Până acum, erau vaccinaţi 150.000 de oameni pe zi.

Donald Trump se pregătește să grațieze zeci de persoane în ultima zi de mandat. Nu intenţionează în acest moment să semneze o graţiere pentru el însuşi.

Benjamin de Rothschild, moştenitorul imperiului de Rothschild, a murit la 57 de ani. A făcut infarct în locuinţa sa din Pregny, Elveţia.