• Acțiunea are loc între 1813 și 1827 și relatează povestea celor 8 copii ai Vicontelui
  • Stilul vestimentar cât și makeup-ul lui Lady Featherington a fost inspirat de actrița Elizabeth Taylor
  • Daphne a purtat 93 de rochii create manual de 6 persoane
  • Regina Charlotte și-a făcut părul după apariția lui Beyonce în filmul Austin Powers

Bridgerton e clar că și-a găsit repede fanii pe toată planeta. Și n-ar trebui să te mire dacă te gândești la atenția cu care a fost pusă la punct producția. Nimic nu e o pură întâmplare. Hai să îți dau câteva exemple.

Coafura și makeup-ul actriței care a interpretat rolul reginei Charlotte au fost inspirate din aparițiile lui Beyonce în diferite show-uri și clipuri. O regină cu totul și cu totul altfel.

Încă un exemplu. Ceva din apariția personajului Lady Featherington ți s-a părut cunoscut? Nu te-ai înșelat. Machiajul ei, coafura, dar și bijuteriile pe care le-a tot purtat au fost alegeri inspirate din stilul actriței Elizabeth Taylor.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Pentru haine, sursa de inspirație a fost ceva mai vastă: anii 20.

Și hai să îți mai spun un secret din culisele serialului. Elouis și Penelope sunt prietene la cataramă în serial. Dar uite un detaliu: actrițele care le interpretează au în viața reală o relație atât de apropiată și de autentică, încât după ce le-a văzut împreună la audiție, scenaristul a știut că rolurile sunt pentru ele.

Costumele sunt una dintre marile realizări ale serialului. Numai actrița care a jucat personajul lui Daphne a îmbrăcat în cele 8 episoade 93 de rochii.

Toate sunt creații originale, realizate de la zero, brodate manual. A fost nevoie ca 6 oameni să muncească luni de zile pentru ele.