• Donald Trump a ținut ultimul discurs în calitate de președinte al SUA.
  • Discursul lui Trump a fost înregistrat și transmis pe contul de Twitter al Casei Albă.
  • Trump nu a pronunțat niciodată în discurs numele actualului președinte, Joe Biden.

Donald Trump a ținut ultimul discurs în calitate de președinte al Statelor Unite. Discursul înregistrat a fost transmis pe contul de Twitter al Casei Albe.

Trump a spus că se va ruga pentru succesul noii administrații și a evitat să pronunțe numele lui Joe Biden sau să recunoască victoria noului președinte. În schimb, el… și-a subliniat reușitele din cei patru ani de mandat.

Donald Trump, președinte al Statelor Unite ale Americii: „Semenii mei americani, acum patru ani am pornit un efort uriaș național de a reconstrui țara noastră, de a-i reînnoi spiritul și de a readuce loialitatea Guvernului înapoi la cetățenii săi. Pe scurt, ne-am luat misiunea de a face America mare din nou pentru toți americanii. Îmi finalizez mandatul de al 45-lea președinte al Statelor Unite, cu adevărat mândru de ce am realizat împreună.”

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Trump a încheiat cu mulțumiri pentru familia sa și pentru membrii cabinetului.

Donald Trump, președinte al Statelor Unite ale Americii: „În primul rând, permiteți-mi să îmi exprim recunoștința copleșitoare pentru iubirea și suportul ei, spectaculoasei noastre prime doamne, Melania. Permiteți-mi să împărtășesc cea mai profundă apreciere față de fiica mea Ivanka, față de ginerele meu, Jared, și față de Baron, Don, Eric, Tiffany și Laura. Mi-ați umplut lumea de lumină și bucurie.”