România are un deficit bugetar de 9,79% din PIB în 2020, potrivit datelor Ministerului Finanțelor.Dublu față de 2019.

Peste o jumătate de milion de persoane care practică profesii esențiale în țara noastra au fost înscrise de angajator în platforma de vaccinare.Cei mai mulți sunt cei din sectoarele economice.

Ministerul Sănătății ne anunță,prin Andreea Moldovan,ca rapelul nu este recomandat persoanelor care s-au îmbolnăvit de COVID-19 după prima doză.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Patriarhia Română vrea ca numărului de ore de religie în învăţământul preuniversitar să rămână același și religia să fie tratată ca și celelalte discipline umaniste

Polonia interzice avorturile, cu excepția violului, incestului sau când viața mamei este în pericol.Odată cu anunțul în țară au izbucnit proteste masive.

Boris Johnson ne cam râde în nas-spune că ar fi fost mare păcat dacă Marea Britanie ar fi urmat sfatul de a rămâne în programul de vaccinare al Uniunii în loc să-şi stabilească propriul plan.

Vaccinul de la AstraZeneca ar putea fi autorizat doar pentru anumite grupe de vârstă în Uniune-nu există date suficiente despre eficiența lui în rândul persoanelor de peste 65 de ani-ne spune directorul executiv al Agenției Europene a Medicamentului .

Să știi că vaccinul anti Covid de la AstraZeneca este așteptat să primească undă verde chiar mâine,pe 29 ianuarie.

America, India, Brazilia, Rusia și Marea Britanie sunt cele mai afectate 5 țări de coronavirus-acolo sunt peste jumătate din cazurile de COVID-19 raportate.

Festivalul de Film de la Cannes care era în mod tradiţional în luna mai, este amânat pentru luna iulie din cauza pandemiei.