• Ștefan Rebeja, dansator, și-a deschis o cafenea în pandemie
  • Adrian Trestian, colegul lui Ștefan, îți desenează caricatura pe paharul de cafea
  • La cafeneaua lui Ștefan poți savura o cafea de specialitate făcută în România

Adrian Trestian are 42 de ani și deficiențe de auz. În clasa a XII-a, profesoara lui de chimie l-a lăsat corigent. De supărare, i-a făcut o caricatură. A împrăștiat copiile cu desenul prin tot liceul.

Gestul i-a surprins pe elevi și profesori deopotrivă, dar mai mult i-a uimit talentul lui și l-au lăudat. Iar satisfacția asta i-a dat lui Adrian impulsul de a se perfecționa în domeniu.

Adrian face caricaturi pe paharele clienților dintr-o cafenea

A lucrat de-a lungul anilor în diferite locuri. Iar acum le face caricaturi pe pahare clienților, la o cafenea din Capitală.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

„Am observat că oamenii sunt surprinși plăcut de cum îi desenez și mă bucur și eu. Se creează o conexiune”, a spus Adrian Trestian.

„E a doua oară când vin aici și sunt încântată de ceea ce primesc. Îmi place foarte mult pentru că de data asta m-a făcut veselă. Data trecută eram mai posomorâtă. Acum îmi place foarte mult, mă recunosc”, susține Mihaela.

Patronul cafenelei unde desenează Adrian este Ștefan Rebeja, artist din Chișinău. A investit 130.000 de lei în această locație pe care a deschis-o în noiembrie anul trecut, bani pe care i-a câștigat la un concurs de dans. Aici poți savura o cafea de specialitate făcută chiar în România.

„Are un rol foarte important Adrian în echipa mea. Pe pandemie ne-am dorit împreună să oferim partea asta de zâmbet și emoție și oamenii reacționează foarte pozitiv când își văd chipul pe pahar. Mi-au făcut prietenii mei dragi de Sfântul Ștefan acum vreo 2-3 ani o caricatură cadou pe care el a făcut-o. Așa mi-am dorit să îl cunosc”, a spus Ștefan Rebeja.