• Cristoiu, despre Trump: E un moment ieșit din comun, nu atâta prin ce a spus el , ci succesul pe care l-a avut.
  • Cristoiu: Până la Ciolacu, PSD era o tânără de la țară. Nu se infecta cu nimic.
  • Cristoiu: Până la Ciolacu, PSD era o tânără de la țară.

Ion Cristoiu a vorbit cu Marius Tucă despre o ultimă săptămână de iarnă lăsată în urmă, cu bune și cu rele. Publicistul a comentat și primul discurs public al lui Trump de când a părăsit Casa Albă.

Cristoiu, despre discursul lui Trump

„Într-un final vom câștiga, iar America va fi mai mare și mai puternică decât oricând”, a spus fostul președinte american Donald Trump la CPAC (Conservative Political Action Conference), reuniunea anuală a activiștilor și oficialilor aleși republicani din SUA.

Ion Cristoiu: „E un tip care nu se lasă. Merită discutat momentul. America nu e România. Dacă în România nu poate să ajunga președinte cine nu trebuie, dacă poporul american neavând turnul de control. Se vede că e America care are succes. E un moment ieșit din comun, nu atâta prin ce a spus el , ci succesul pe care l-a avut. Nu sunt atât de sceptic că ar putea să revină, chiar cred. America nu are turnuri de control. Trump este produsul. La noi la discuții când a fost criza cu minerii s-a observat un fenomen care a fost și în America. Neglijarea populației, dispretuiță de intelegenți. Nu avem intelectuali antisistem.”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Marius Tucă: E un lucru pe care l-ați remarcat legat de PSD, că ei nu vor să deranjeze Europa. Sunt împotriva pensiilor speciale și vor să fie un partid dezirabil.

Ion Cristoiu: „Până la Ciolacu, PSD era o tânără de la țară. Nu se infecta cu nimic. Nu era desculță și farmecul ei consta în vitalitate. Acum, PSD, acea fată tânără s-a ofilit. E rujată prost. Cât mai violent! E ceva groaznic. PSD nu a înțeles cât de șmechere sunt turnurile de control.”

Marius Tucă: De ce credeți că USR va crește ?

Ion Cristoiu: „Este un partid nou. Sunt 1.000 de inși în structuri.”