Mai mulţi jandarmi braşoveni au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui şef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID. S-a constituit o comisie specială.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Braşov.

Întrebaţi de ce este nevoie de o comisie, jandarmii au spus că în imagini apar cadre militare.

În imagini apar angajaţii Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Braşov, care-şi fac poze îngrămădiţi şi fără măşti de protecţie.

Ulterior, Jandarmeria Braşov a anunţat că s-au încălcat regulamentele interne şi urmează să se stabilească sancţiunile, „în funcţie de gradul de vinovăţie al fiecărui participant”.