• Evenimentul de probă a avut loc la un club cu o capacitate de 17.000 de oameni.
  • Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Fieldlab.
  • Unii dintre tineri au fost încurajați să strige să strige, alții să poarte masca.

Să tot participi la teste, în Olanda! 1.300 de oameni au petrecut într-un club din Amsterdam, la cererea autorităților. Guvernul a făcut un experiment pentru a vedea dacă grupurile mari se pot aduna în siguranță.

Evenimentul de test a avut loc la Ziggo Club, un club cu o capacitate de 17.000 de oameni. Tinerii care au participat s-au distrat atât de bine încât nu au mai ținut cont de faptul că sunt monitorizați.

Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Field-lab, o inițiativă înființată de guvern și industria evenimentelor. Pasionații de dans au fost împărțiți în cinci grupuri de 250 de persoane, fiecare cu reguli diferite.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„De fapt, testăm aici dacă oamenii respectă măsurile pe care le-am solicitat de la ei”, a declarat Pieter Lubberts, project manager – Fieldlab Events.

„Ne pot da o anumită idee, dar acestea nu vor duce la 100% certitudine. Cu toate acestea, ele vor fi utile pentru evenimente mari și profitabile, cele care atrag mulți vizitatori”, a spus și medicul Andreas Voss.

Unii dintre tineri au fost încurajați să strige, să fie cât mai euforici, iar alții au fost nevoiți să poarte măști. „Ne-au spus să păstrăm măștile faciale când ne mișcăm, dar trebuie să beau o bere cumva”, a mărturisit unul dintre spectatori.