• Un copil în vârstă de numai un an este internat în stare gravă, după ce a fost împușcat de un polițist din Houston.
  • Incidentul a avut loc pe data de 3 martie, când mama copilului se afla la o benzinărie.
  • Un reprezentant al poliției a spus că nu crede că oamenii legii care erau la fața locului și-au dat seama că în mașină se afla un copil.

Un copil în vârstă de 1 an se află internat în spital, în stare gravă, după ce a fost împușcat în cap de un polțist din Houston, afirmă avocații mamei copilului, potrivit CNN.

Nefericitul episod a avut loc pe 3 martie. Atunci, mama copilului, Dashina Smalls, se afla într-o benzinărie și a văzut o mașină de poliție care se apropia. Legend, fiul ei, se afla pe bancheta din spate a mașinii, iar Dashina a relatat că un bărbat s-a apropiat de autovehiculul său și i-a spus femeii că are nevoie ea.

Nu i-aș fi dat mașina mea, pentru că i-am spus că am un copil înăuntru și că nu plec fără fiul meu”, a spus Smalls, printre lacrimi. Femeia a mai afirmat că stătea în mașină când bărbatul a sărit înăuntru, iar oamenii legii erau chiar în spatele autoturismului său.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Înainte să-mi dau seama ce s-a întâmplat, ei trăgeau deja asupra mașinii mele și eram îngrozită pentru viața fiului meu”, a spus Smalls.

Poliția din Houston are o altă versiune a incidentului

Însă, adjunctul executiv al șefului Poliției, Troy Finner, a prezentat, pe 4 martie, o versiune diferită cu privire la acest incident. Astfel, Finner a precizat că femeia nu se afla în mașină în timpul împușcăturilor și că bărbatul asupra căruia s-a tras, un tânăr de 30 de ani, era suspect în două jafuri agravate și deja era urmărit de polițiști când a sărit dintr-o mașină pe care a lovit-o în timpul urmăririi.

Suspectul, care era înarmat, a intrat apoi în mașina lui Smalls. Suspectul a refuzat să arunce arma din mână, iar polițiștii l-au împușcat mortal. Finner a mai dăugat că bebelușul a fost de asemenea împușcat.

Temându-se pentru siguranța mamei, unul dintre ofițerii noștri și-a descărcat arma de serviciu, împușcând mortal suspectul. Din păcate, bebelușul Legend a fost, de asemenea, împușcat. Ofițerii aflați la fața locului i-au acordat imediat primul ajutor băiatului”, a spus, într-un comunicat, șeful poliției din Houston, Art Acevedo.

Mai mult, Finner a spus că nu este convins că ofițerii prezenți la fața locului știau că bebelușul se află în mașină.