• O persoană a fost găsită decedată, iar altele două au solicitat prim ajutor fără transport la spital
  • Până la sosirea ISU aproximativ 50 de persoane au fost evacuate
  • Incendiul s-a desfăşurat la etajul unu unde au ars 3 camere
  • Cauza incendiului fiind necunoscută

UPDATE 09.00 Precizările ISU

„În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF).

Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

„Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital”, menționează sursa citată.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES

Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un incendiu s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri la baza sportivă FCSB din Berceni. În urma deflagrației, o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, incendiul a avut loc la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-a constatat existenţa a trei victime. Până la sosirea echipajelor ISU, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate.

„Incendiu la etajul 1, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă.

Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a anunțat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Nu se cunosc cauzele care au determinat producerea incendiului.