• 300 de biserici din Sicilia sunt transformate în centre de vaccinare
  • Centrele de vaccinare din parohii vor funcționa între 8 și 18.30
  • Cei înscriși vor fi vaccinați cu serul produs de AstraZeneca

300 de biserici din Sicilia sunt transformate în centre de vaccinare. Episcopii de pe insulă au îndemnat preoții să dea o mână de ajutor. Deși scopul acțiunii bisericești a fost acela de a spori eforturile de vaccinare în regiune, până acum, mai puțin de 6.000 de persoane cu vârstă cuprinsă între 69 și 79 de ani s-au înregistrat pe toată insula.

Centrele de vaccinare din parohii vor funcționa între 8 și 18.30, iar cei înscriși vor fi vaccinați cu serul produs de AstraZeneca.

„Au existat unele ezitări la început, dar apoi vocea s-a răspândit și oamenii au început să-și dorească vaccinul. Aceasta este impresia pe care am avut-o. Eu mi-aș dori ca această inițiativă să se repete, pentru că este o modalitate bună de a ajunge la cât mai multe comunități„, spune Michelle Viviano, preot.

Preotul sicilian Michele Viviano a ținut să-i felicite pe cei care au luat parte la această acțiune: „Să fii creștin înseamnă întâi de toate să fii un cetățean bun și cinstit. Aici se include și cooperarea în campania de imunizare, participarea la ea și organizarea ei”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE