• Ionuț Popa a murit la vârsta de 67 de ani
  • Antrenorul avea probleme de sănătate, iar pe 9 iunie suferise un stop cardio-respirator, fiind transferat la secția ATI, unde a stat în comă
  • Ionuț Popa a antrenat echipe precum UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, CS Mioveni, Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi ACS Poli Timişoara

Ionuț Popa a murit la vârsta de 67 de ani, după ce a pierdut lupa cu boala. El se afla la Spitalul Județean Arad, unde fusese adus pe 9 iunie, când a suferit un stop cardio-respirator.

Atunci, el a avut nevoie de resuscitare și a fost transferat la secția ATI, unde a stat în comă, iar mai apoi în moarte cerebrală.

Născut la Pesac, în judeţul Arad, la data de 17 aprilie 1953, Ionuț Popa a fost jucător la Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

A reușit să promoveze UTA Arad în Liga 1, iar apoi a mai antrenat la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

Ultimul meci ca antrenor a fost tot la UTA Arad, în iunie 2019, victoria cu 2-1 împotriva ACS Poli Timișoara, fosta echipă antrenată.

Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.

Ionuț Popa este ultimul antrenor care a promovat echipa UTA în Liga 1, în 2012.

La data de 17 aprilie 2020, Ionuț Popa a împlinit 67 de ani.