Pe aripile vântului

  • Natalie Anastasia, mare amatoare de senzații tari, și-a făcut curaj să zboare pe aripile unui avion

„Viața-i scurtă, de ce să nu o trăiești din plin?” Asta ne îndeamnă Natalie Anastasia, mare amatoare de senzații tari pe TikTok! Americanca ar face orice numai să simtă că nu trece clipa degeaba pe lângă ea! Recent, Natalie și-a făcut curaj pentru un zbor cu avionul! Dar n-a vrut să fie copilot! S-a legat de aripa avionului și s-a lăsat purtată în bătaia vântului! Cică toți putem să facem ca ea! Da, sigur…poate cei care n-au toate țiglele pe casă!

Țintesc „pâlnia” uriașului

  • Colegii de platou ai lui Shaquille O’Neal îi fac farse fostului baschetbalist când doarme în pauzele filmărilor
  • Dwyane Wade a făcut un concurs de aruncat boabe de struguri în gura lui Shaq în timp ce „uriașul” sforăia

Shaquille O’Neal are și el o vârstă, îl înțeleg! Dar parcă la 49 de ani e cam devreme să te lase bateriile fix în mijlocul acțiunii! Fostul mare baschetbalist mai trage pe dreapta când nu-l vede nimeni în pauzele filmărilor emisiunii „NBA” pentru TNT! Mă rog…crede el că nu-l vede nimeni! Colegii de platou sunt pe fază! Fostul lui coechipier de la Miami Heat, Dwyane Wade, a zis să-i dea o lecție! Wade a făcut concurs de aruncări cu boabe de struguri în „pâlnia” uriașului! S-au distrat pe cinste, noroc că Shaq doarme cu gura deschisă!

Fac spectacol sincron!

  • Hodges, Higashino, Golden și Bilko au făcut cascadorii în sincron cu motocicletele pe rampe

Axell Hodges, Takayuki Higashino, Vicki Golden și Bilko, piloți profi de motocross fac spectacol în sincron atunci când își unesc forțele! Băieții demonstrează că nimic nu e imposibil atunci când faci cascadorii cu cei mai buni! Noroc că pot să dau replay videoclipului postat pe Instagram că altfel nici n-as fi clipit, numai să fiu sigură ca nu ratez vreo fază!

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Schimbă volanul cu mănușile

  • Daniil Kvyat, pilotul de Formula 1 trecut în rezervă la Alpine, se antrenează cu fostul boxer Kostya Tszyu

Te-ai săturat să stai cu mâinile lipte de volan toată ziua în trafic? De ce nu iei niște lecții de box, așa cum face și Daniil Kvyat! Pilotul de Formula 1 trecut în rezervă își umple timpul liber cu antrenamente în ring! Bine, nu a făcut nimic de capul său! Fostul campion mondial la semiușoară, Kostya Tszyu, l-a ajutat pe Daniil să-și facă încălzirea! După câteva minute de cardio, cei doi și-au pus mânușile și au trecut la o rundă de sparring! Culmea e că, pentru un începător, Daniil nu s-a descurcat rău deloc!

S-a retras, dar nu renunță

  • Dan Carter, legenda naționalei All Blacks a Noii Zeelande, joacă rugby constant și după retragere

Da, de când s-a retras din rugby, Dan Carter o duce la fel de bine cum mulți dintre noi visăm să trăim după pensionare: cu contul și vitrina de trofee pline și fără bătăi de cap! Dar oricât de împlinit s-ar simți acum super legenda naționalei Noii Zeelande, tot duce dorul zilelelor când era omul meciului și trăgea cot la cot cu echipa! Chiar dacă a trecut un an de când nu mai joacă rugby profesionist, Carter nu poate renunța la marea dragoste! Vrea să fie sigur că îi ies șuturile cu efect ca în vremurile când înșira Cupele Mondiale pe bandă cu All Blacks!