• O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de Terapie Intensivă.
  • Medic: Este vorba despre o pacientă cu multe boli.

O femeie din județul Cluj, în vârstă de 70 de ani, vaccinată cu ambele doze de vaccin Pfizer, a murit recent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Turda, după ce a fost depistată cu Covid la două luni după rapel, transmite G4media.

Potrivit medicilor, persoana decedată avea făcut rapelul în luna februarie, apoi a fost testată pentru anticorpi după vaccin și avea un număr considerabil, 6.700.

Directorul medical de Spital, Andrașoni Victor: „Avea dozele făcute, avea titru de anticorpi mare, a fost confirmată cu Covid și avea afectare pulmonară de peste 85%. Asta a fost. Explicația este greu de găsit.”

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
CE PREVIZIUNI FACE MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA

„E strict părerea mea personală ceea ce vă voi spune. Eu nu cred că acest caz are vreo legătură cu Covid-ul activ. Este vorba despre o pacientă cu multe boli, o mare cardiacă, care probabil a avut o expunere la Covid undeva la finalul toamnei sau în iarnă, apoi a făcut prima doză de vaccin, în februarie pe a doua, iar acum i-a ieșit un test PCR pozitiv (…) Eu cred că în privința acestei paciente a fost vorba cândva de o infecție Covid minim simptomatică, peste care s-a vaccinat, a făcut și rapelul și a ajuns la un nivel de anticorpi de 6700. Paradoxul a făcut să-i iasă acest test PCR pozitiv, deși, repet, asta se poate întâmpla și la șase luni după. E cea mai logică variantă. Nu am descoperit noi America.”, spune medicul Sergiu Habago, unul dintre doctorii care au tratat-o în secția de Terapie Intensivă.

Citește continuare pe: www.g4media.ro