• CFR Cluj a câștigat la penalty-uri Supercupa României.
  • CFR Cluj a învins FCSB în Supercupă la loviturile de departajare.
  • Scorul după primele 90 de minute a fost egal, 0-0.

Campioana Ligii I a câștigat a patra SuperCupă din istoria sa după ce a învins FCSB pe Ilie Oană din Ploiești. Scorul a fost 0-0 după primele 90 de minute. Clujenii au dat-o în bară în timpul regulamentar, au avut și alte ocazii mari, iar roș-albaștrii au făcut-o la loviturile de departajare. Perianu și Șut au ratat.

Căpitanul Camora a transformat penalty-ul decisiv și a dus trofeul la Cluj. CFR Cluj e cea mai titrată echipă a ultimilor 20 de ani în România: 6 titluri, 4 Cupe și 4 Supercupe!

Edi Iordănescu și-a trecut și el în palmares a doua Supercupă cu echipa din Gruia. FCSB rămâne și ea cu o realizare după meci – e singura echipă care a făcut 5 schimbări la pauză într-un meci oficial!

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

„N-a fost un meci ușor, chiar dacă am avut foarte multe ocazii. Am tratat serios meciul, cum tratăm orice joc. A fost un trofeu pe masă, pe care l-am dorit. E important și pentru moral, contează pentru perioada care urmează. A fost o victorie de necontestat, avem două zile să pregătim primul joc din play-off. E și vina noastră, uneori nu am făcut alegerile corecte în fața porții, procedeul nu a fost cel mai inspirat, însă a fost și neșansă”, a declarat Edi Iordănescu, tehnicianul trupei din Gruia, la finalul partidei.