• Laurenţiu Cobzaru a finalizat vineri o cursă de peste 600 de kilometri între Galaţi şi Satu Mare.
  • Militarul a alergat pentru o tânără poliţistă diagnosticată cu leucemie.
  • „Am alergat pentru Ramona. Şi a fost şi în memoria lui Nicolas, un băieţel din Brăila care a decedat, chiar îmi pare rău”, a spus Laurenţiu Cobzaru.

Laurenţiu Cobzaru este militar şi a finalizat, vineri, o cursă de peste 600 de kilometri între Galaţi şi Satu Mare. Caporalul a alergat pentru o tânără poliţistă diagnosticată cu leucemie şi un copil grav bolnav. După aproape șapte zile, Laurenţiu a ajuns la Satu Mare

Laurenţiu Cobzaru a plecat din Galaţi, în alergare, în dimineaţa de 20 iunie. Vineri, după mai bine de 600 de km alergaţi şi aproape o săptămână în care a dormit în maşină, a ajuns la Satu Mare.

#FiiTuUnErou ☀️🌤️☁️🌩️🌦️🌧️ #AlergPentruViață – #AlergPentruRamona #InMemoriamNicolas #Finis Galați – Satu Mare

☀️🌤️☁️🌧️☀️ 🏃❤️🇷🇴 #Finiș😍🤗 Muzeul Județean Satu Mare Vă mulțumim din toată 🏃❤️🇷🇴 tuturor❤️(vă rog să mă iertați că mă scărpinam, sper să mă înțelegeți, nu am făcut baie deloc tot traseul, seara am dormit in mașină)#AlergPentruViață – #600kmPentruRamona#ÎmpreunăSuntemEroiPentruSemeniiNoștri#DoneazăȘiTu#InMemoriamNicolasDe Ziua Drapelului Național, Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN”, Poliția Militară, va alerga de-a lungul traseului Galați (21.06.2020) – Satu Mare (26.06.2020), susținând cauza umanitară: 600 km pentru RamonaȚoapă Elena Ramona, o tânără polițistă de 20 de ani, la început de drum, abia ieșită de pe băncile Școlii de Poliție, a primit o veste cruntă. Fiind internată la Spitalul Universitar din București a fost diagnosticată cu leucemie acută, pentru care are nevoie urgentă de sânge din grupa B3 pozitiv, însă sunt acceptate și alte grupe de sânge. Cei care doresc să doneze sânge o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie specificând că doriți să donați pentru Țoapă Elena Ramona. De asemenea, pe lângă transfuzia de sânge va avea nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma. Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank: RO56RZBR0000060020615280 deschis pe numele Țoapă Elena Ramona #FiiAlăturiDeRamonaZiarul Gorjeanu: https://gorjeanul.ro/o-tanara-politista-din-albeni-are-nevoie-urgenta-de-sange-rugam-gorjenii-cu-grupa-b3-pozitiv-sa-doneze/?fbclid=IwAR3teSLH3zpa4eTHs5miQGG5eatD9yBI-wZ6vacJz1aS9R4QumO3QwyQJJgCampania #FiiTuUnErou – Sprijin, speranță, şansă la viață!„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!”Pagina FiiTuUnErou: https://www.facebook.com/fiituunerou/ IN MEMORIAM NICOLAS:-Campania umanitara pentru Nicolas #RealitateaDeBrăila:https://realitateadebraila.net/nicholas-are-nevoie-urgenta-de-sange/?fbclid=IwAR1mP1WnaXdVcual9DyYRMhPNlKE1iniv9QdJCL_dpdk2BHGNqruFYrFpRk-Nicolas a pierdut lupta cu leucemia #RealitateaDeBrăila:https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Frealitateadebraila.net%2Fnicholas-a-pierdut-lupta-cu-leucemia%2F%3Ffbclid%3DIwAR2WzoLu-Orx9En1rEF_YmiVj66wxc8gG2brBT91EoDdOSBLrSAQPiipjWI&h=AT2UzHqVJbosnkZ2BICuAghEq26QmbqurykcZVRzGWzruWpF13yOqp72V7P7lMwoM_-G_S9VfRedYjDe-WLd_ISP0R0vOSp4NuHYT4OzKBPxoB7vVHsCitBFIK7FE593FPZlLkjec2buYwLink eveniment:https://facebook.com/events/s/alerg-pentru-viata-600-km-pent/856298081527719/?ti=cl

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA
Publicată de Fii tu un erou pe Vineri, 26 iunie 2020

Militarul a alergat pentru a o ajuta pe Elena Ramona Ţoapă, o poliţistă de 20 de ani diagnosticată cu leucemie acută la scurt timp de la angajare, dar şi în memoria unui băieţel din Brăila.

Laurenţiu are 36 de ani şi nu este la primul maraton umanitar. În 2019 a mai alergat 260 de km, de la Galaţi la Bucureşti.

„A fost foarte bine, ca alergare şi timp m-am încadrat perfect, fiindcă am încercat să mă încadrez în 10 km pe oră. Dar nu-i importantă alergarea cât e cauza. Eu pentru Ramona am alergat. Şi a fost şi în memoria lui Nicolas, un băieţel din Brăila care a decedat, chiar îmi pare rău”, a spus Laurenţiu Cobzaru.