• Și polițiștii se pun în genunchi. Ca să omoare. S-a întâmplat azi la Pitești. Îți prezentăm imagini cu polițistul care omoară un bărbat în stilul anti-George Floyd. Autoritățile din America au plătit 27 de milioane de dolari despăgubiri familiei. Noi – așteptăm provincia.
  • Începem să uităm de benzinării. România intră în viitorul automobilelor și îți arăt cum fac plinul proprietarii de Tesla – stilul electric.
  • Transpirație + inspirație = energie gratis. A apărut tehnologia prin care mergi, transpiri și îți poți încărca telefonul, ceasul și căștile cu sudoarea corpului tau.
  • Inevitabilul s-a întâmplat. Campania de succes s-a terminat. E coadă la vaccinare, dar altfel – medicii din România stau ei la coadă – poate vine cineva la vaccin.
  • Revoluție în sectorul 1, primărița Clotilde Armand are priorități la care nimeni nu s-ar fi gândit – a făcut o hartă interactivă cu stâlpii plini de cabluri. Urmeaza și una cu gropi? Să știe bucureștenii care dau în gropi că de fapt vizitează monumente istorice – gropile sunt de dinaintea cablurilor.
  • „Ne vindem țara, numai faceți-ne autostrăzi!” China își ia teritorii din Europa lângă România – oare se inspiră și politicienii de la noi pentru asta? Sperăm că nu.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Raisa Humeniuc, Răzvan Țupa și Lucia Naouar.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE