Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitații sunt muzicianul Adrian Naidin și publicistul Ion Cristoiu.

E spontan, prin urmare, e onest. Are suflet de artist, simte cum cântă și cântă cum simte. La el, muzica e o bucurie, o sărbătoare, ca o zi de duminică. I-a cântat lui Mihalis Kakogiannis (regizorul filmului Zorba Grecul) atât de fain, încât Kakogiannis n-a vrut să fie mai prejos și i-a cântat și el lui. Iar unul dintre cei mai de notorietate dirijori ai lumii, Jin Wang, îi iubește atât de mult muzica, încât a ținut cu tot dinadinsul să-i cânte compozițiile cu Orchestra Radio la București.

Doar atât și ai fi tentat să te lași turtit de charisma acestui muzician cum nu e altul, dar, în forul său interior, Adrian Naidin e un copil. El însuși spune despre sine că muzica îi dă aripi de înger și, cu cât cântă mai mult, cu atât mai multe aripi de înger îi cresc.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Doamnelor și domnilor, în Lunea Mare, un om mare: Adrian Naidin.

Klaus Iohannis a salvat Pământul și anul ăsta – a venit la serviciu cu bicicleta. De când n-am mai vorbit, avem un ministru nou la Sănătate, despre care știm că are o clinică specializată pe probleme dermatologice. Când nu e la minister, doamna de la Sănătate oferă servicii de epilare inghinală. Într-o primă apariție publică, Ioana Mihăilă își exhiba stângace temerile că nu va face față portofoliului de ministru. Păi cum devine asta, doamna Mihăilă?

Vezi cum a comentat Ion Cristoiu trăznăile spuse de politicieni și de ce mersul pe bicicletă al lui Iohannis nu convinge pe nimeni. La Marius Tucă Show – singurul show care contează.

Marius Tucă Show, la Aleph News. „Cică lucrurile mai trec o dată / pe unde au mai fost / Ca niște sentimente comete. Trebuie numai să știi să le-aștepți / Trebuie numai să rupi / Stând pe loc / Infinite perechi de ghete” (Marin Sorescu)

„Nu e un pacat să greșești o notă, păcat este să nu ai pasiune”, spunea Beethoven despre muzicieni.