• Marile universități americane dau tonul pentru noua lume de după Covid – vor primi doar studenții care se vaccinează – cum răspunde România, discutăm cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și cu liderul rectorilor din România, Daniel David.
  • România a dat afară din țară un atașat militar al ambasadei Rusiei – nu e clar dacă este o reacție la cererea de solidaritate a Cehiei dar este „un gest incontestabil neprietenos”, spune ambasadorul Rusiei, care anunță măsuri cel puțin egale la Moscova.
  • Caracatița a învins Colectiv și la Oscar – primul film românesc nominalizat vreodată a fost pe aceeași scenă cu veteranii de succes: Frances McDormand și Anthony Hopkins.
  • Fostul președinte Traian Băsescu crede că România este definiția prostiei și că nu trebuie dat drumul la școli fără profesori vaccinați – testele rapide de salivă și vaccinarea pe bandă rulantă sunt argumentele pro-școală.
  • Loredana însoțită de 9 maneliști a ajuns în topul mondial Youtube – premieră pentru România – proiectul este conceput de veteranul Costi Ioniță.
  • Planul european se amână o lună – liberalii se plâng că ministrul Ghinea s-a dus să ia 30 de miliarde fără să-și facă temele – omul USR-ului susține însă că planul se face oricum și că negocierile sunt firești – nu am picat examenul, tragem încă un bilețel.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Irina Apetrii, Alice Stroescu și Alexandru Dincovici.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI