• Deși controversată, aceasta nu este o practică neobișnuită în rândul antreprenorilor din Silicon Valley
  • Fostul director executiv al companiei a spus că experimenta microdozarea pentru a-și spori concentrarea
  • Justin Zhu a absolvit cursurile Google și Twitter

CEO-ul unui startup care valorează 2 miliarde de dolari a fost dat afară după ce a experimentat LSD la locul de muncă, scrie Forbes.

Co-fondatorul și directorul executiv al startup-ului Iterable spune că a fost demis de conducerea companiee după ce s-a drogat cu LSD la locul de muncă. Deși controversată, aceasta nu este o practică neobișnuită în rândul antreprenorilor din Silicon Valley.

Iterable și-a anunțat angajații că membrii consiliului companiei l-au demis pe Justin Zhu, cofondator al startup-ului. Justin Zhu a absolvit cursurile Google și Twitter și a fondat compania alături de Andrew Boni în 2013, mai notează sursa citată.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE

În timp ce mesajul către angajați a făcut referire la încălcări ale politicii companiei, Zhu a declarat pentru Bloomberg că a fost destituit pentru că a luat LSD, un drog care este încă ilegal în SUA, înainte de o întâlnire în 2019.

Fostul șef executiv al companiei a spus că a experimentat microdozarea (o doză mică de LSD) pentru a-și spori concentrarea.

Zhu a fost înlocuit în funcția de director executiv de fostul său partener de afaceri, Andrew Boni. Acesta din urmă a scris într-un e-mail trimis angajaților că ceea ce a făcut Zhu „a subminat încrederea consiliului în capacitatea lui Justin de a conduce compania mai departe”.

Contactactați de Forbes, reprezentanții Iterable nu au vrut să comenteze situația.