• Cinci jucători de la Petrolul au coronavirus, toată echipa fiind plasată în izolare
  • Liga a doua din România trebuia să înceapă în acest weekend
  • Primele 2 partide ale celor de la Petrolul vor fi amânate

Revenirea ligii secunde se amână din cauza pandemiei. Jurnalistul Ioana Cosma a anunţat, în direct la Pro X, că 5 jucători de la Petrolul au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Medicul echipei a dezvăluit însă că rezultatele nu au venit în acest moment.

„Suntem surprinşi de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele 3 au ieşit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână. Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare şi aşteptăm rezultatele chiar în cursul serii de astăzi. Sper ca toate să iasă finalmente negativ fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a declarat Laurenţiu Bulata, pentru Gazeta Sporturilor.

„Barajul va fi amânat”

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, nu a putut să confirme informaţia, însă a vorbit despre consecinţele amânării acestor meciuri din liga secundă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Nu am primit nimic oficial din partea lor ca reacţie, doar ce am citit în presă. Ideea e că, probabil că cu această ocazie se reglementează şi povestea cu jocul de baraj că tot trăgeau să fie într-un singur tur, că nu există date. În momentul acesta o să trebuiască să-şi extindă şi ei programul competiţional şi asta înseamnă că o să înceapă mai târziu şi liga a doua (sezonul 2020/2021). Asta e consecinţa pentru că dacă îi bagă 14 zile la izolare dacă se confirmă informaţia, se amână 2 meciuri”, a declarat Justin Ştefan pentru Mediafax.