• Peter Login a fost trimis în concediu neplătit de British Airways
  • Pilotul a anunțat pe Twitter că a pus în cui cheile de la Boeing-ul 747
  • Iubita britanicului lucrează într-un spital unde sunt tratați pacienți care au COVID-19

Un pilot din Marea Britanie n-a avut nicio problemă să treacă de la manșa unui Boeing 747 la volanul unei dube. Peter Login, care lucra pentru compania aeriană British Airways e acum șofer pentru Tesco, cel mai mare lanț de supermaketuri din Regat.

Povestea lui a apărut în Daily Mail. Omul a rămas fără obiectul muncii, din cauza restricțiilor impuse de coronavirus, așa că și-a găsit un job temporar: livrează marfă. British Airways îi mai plătește doar 50% din salariu, în perioada în care avioanele stau la zbor și l-a obligat să-și ia două săptămâni de concediu neplătit.

Peter a anunțat pe Twitter cu ce se ocupă zilele astea: “Am pus în cui pentru o vreme cheile de la 747-le de la British Airways. Sunt într-o cabină a Tesco acum”, a scris el și a postat și o fotografie. Mesajul, care a adunat peste 7.000 de like-uri, are și mai multe hashtag-uri sugestive: #FiecareLucruMicContează sau #StațiAcasăStațiînSiguranță.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Ți-ai dat seama deja că Peter nu face asta pentru bani. Ci pentru că vrea să ajute. Mai ales că iubita lui, care i-a fost și colegă de muncă, lucrează într-un spital unde sunt tratați bolnavii de coronavirus.