• Aplicația iSave te ajută să economisești atunci când ieși în oraș
  • Prin iSave ai parte de reduceri cuprinse în 20% și 50%
  • Un abonament costă 25 de lei pe lună, dar primele 30 de zile sunt gratuite

Îți faci plăcerile și economisești în același timp. O astfel de posibilitate îți oferă aplicația mobilă iSave. E disponibilă în App Store și Play Store și ai parte de reduceri de 20, 30 sau chiar 50%.

Se poate folosi în 250 de locații din București și Ilfov, precum restaurante, clinici medicale, săli de fitness, saloane de tatuaje sau chiar la karting. Maxim a folosit deja aplicația de și a economisit peste 200 de lei.

„Am ales aplicația iSave deoarece mă ajută să descopăr locuri noi, experiențe, localuri și cel mai important e că mă ajută să economisesc niște bani pe care îi pot reinvesti. Până acum am folosit-o de 5 ori la două restaurante și karting și am mai fost o dată să mă tund și ochelari mi-am luat”, povestește Maxim, un utilizator iSave.

iSave a fost creată după un concept asemănător cu al aplicației The Entertainer din Dubai, iar investiția inițială a fost de 500.000 de euro. Tu în schimb, vei plăti 25 de lei pe lună pentru un abonament.

„Aplicația iSave a luat naștere din dorința noastră de oferi clienților posibilitatea de a ieși în oraș, de a se bucura de diverse experiențe și beneficii și în același timp de a beneficia de diferite oferte și discount-uri foarte bune la aceste locații partenere.

Recomandări

ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
ZIUA EDUCAȚIEI
VERIFIED BY GOOGLE
TRUMP VREA RIPOSTA
PRINCESS DIARIES 3
DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ

Toate discount-urile pe care noi le-am pus în aplicație au fost gândite astfel încât la cel puțin două scanări de QR code clientul să-și poată economisi deja abonamentul. La o singură scanare utilizatorul va putea să își scoată prețul abonamentului.

Există inclusiv partea de ONG, astfel că la fiecare tranzacție efectuată un minim de 0,5% este redirecționat către ONG-uri SOS Satele Copiilor”, explică Oana Munteanu Șerban, director vânzări iSave.

Business-urile care folosesc aplicația asta se bucură de clienți mai numeroși.

„Am ales să implementăm aplicația iSave pentru că mi s-a părut o idee bună de promovare. Clienții care vin la noi au reduceri de 20% dacă folosesc aplicația asta. Clienții sunt atrași de reducerile de genul ăsta și chiar am observat în ultimul timp că au venit mai mulți oameni”, potrivit Mirunei, asistent manager VMax Karting.