• Johnny Depp tocmai a încheiat 5 zile de declarații în procesul contra publicației The Sun, care l-a numit „bătăuș de soție” în 2018.
  • Depp a pledat nevinovat.
  • Faimosul actor a dezvăluit că tocmai el ar fi o victimă, luându-și bătaie de la soție în 2016 pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari.

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar pierderea lor îți poate aduce o mamă de bătaie. Și nu contează dacă ești printre cei mai faimoși actori din lume.

Faimosul actor tocmai a declarat că fosta lui soție, Amber Heard, i-a tras un pumn când a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari. Depp a declarat că pumnul fostei soții a fost „o lovitură decisivă”, relatează Reuters.

Cum s-a ajuns la acest scandal

Istoria lui Johnny Depp nu este una tocmai curată. S-a scris mult despre consumul lui de droguri și despre faptul că își bătea soția frecvent.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Publicația The Sun l-a numit, în 2018, „bătăuș de soție”, după ce a avut probe că faimosul actor și-a bătut soția de cel puțin 14 ori de-a lungul a trei ani.

Bătăile au început în 2013, când Depp a fost orbit de gelozie, droguri și alcool.

Johnny Depp a respins toate acuzațiile ce i-au fost aduse, ba chiar a contracarat cu o întâmplare din 2016: după o întâlnire de business, actorul a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari, făcuți de pe urma filmelor, din cauza foștilor manageri.

Mai mult, a mai fost anunțat că a pierdut și 100 de milioane de dolari din cauza că nu și-a plătit taxele timp de 17 ani.

Depp i-a povestit fostei soții, iar aceasta ar fi spus că o face de râs în fața prietenilor, ca mai apoi să-i trântească un pumn, pe care Depp l-a numit „lovitura decisivă”.