• Un bărbat din Michigan a fost împușcat mortal după o scurtă încăierare cu o polițistă.
  • Bărbatul era suspectat că ar fi înjunghiat un bătrân care l-a certat că nu poartă o mască de protecție.
  • Săptămâna trecută, șoferul unui autobuz din Franța a murit după ce a fost atacat de un grup de pasageri care au refuzat să poarte măști.

Un ofițer de poliție din statul american Michigan a împușcat mortal un bărbat suspectat de înjunghierea unui client într-un magazin din Dimondale. Totul s-a întâmplat în urma unei altercații apărute din cauza măștii de protecție, scrie BBC.

Potrivit poliției, suspectul identificat ca Sean Ruis a atacat un bărbat în vârstă de 77 ani care l-a certat că nu purta mască. Mai târziu, acesta pleacă de la fața locului, însă în acel moment a fost oprit de o femeie șerif care a deschis focul când Ruis s-a năpustit asupra ei.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Din captura video de pe camerele de supraveghere publicată de BBC se poate observa mașina poliției care a oprit un vehicul și șoferul, identificat ca Ruis, care la un moment dat înaintează spre polițistă. Câteva clipe mai târziu, ea îl împușcă după o mică încăierare. După incident, acesta a fost transportat la spital unde a fost declarat mort.

Totodată, poliția spune că Ruis, în vârstă de 43 de ani, deținea o armă.

Se spune că scandalul a început când bătrânul de 77 de ani – care purta o mască de față – l-a certat pe Ruis că nu face același lucru. Victima a fost transportată și ea la spital și se află în stare stabilă.

Nu este pentru prima dată când masca de protecție face victime. Un șofer din Franța a murit după ce a fost lovit cu pumnii în cap de un grup de pasageri care au refuzat să poarte măști.