Dan Barna spune că delegaţii la congresul USR PLUS de la începutul lunii octombrie care nu sunt vaccinaţi nu vor putea vota şi vor fi înlocuiţi de supleanţi.

„Este o decizie a Biroului Naţional foarte clară: participanţii la Comitetul Politic din 28 august şi la congresul din 2-3 octombrie trebuie să fie vaccinaţi. Toţi. Delegaţii care nu sunt vaccinaţi nu vor participa la congres”, a spus Dan Barna, luni.

Întrebat dacă aceştia vor putea vota online, liderul USR PLUS a răspuns: „Nu. Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţi care vor fi vaccinaţi”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Vicepremierul a declarat că orice măsuri care ar putea fi necesare dacă incidenţa cazurilor de Covid creşte se referă la persoanele care nu s-au vaccinat, „ceilalţi nu vor avea niciun fel de problemă”.

„Mesajul USR PLUS e foarte clar: România poate să treacă peste această poveste pandemică care chinuie planeta doar vaccinându-ne. Este o poziţie asumată şi vom rămâne consecvenţi pe acest mesaj, independent de multele reproşuri şi supărări”, a mai afirmat liderul USR PLUS.