• Pompierii intervin luni dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna I.L. Caragiale.
  • Având în vedere degajările mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zonă.

Conform ISU Dâmboviţa au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie cu apă.

Sosiţi la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum.

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Nu sunt înregistrate victime.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona pentru luarea unor măsuri de autoprotecție. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.