• În 2020, vânzările globale de jucării sexuale au crescut cu 26%.
  • Wall Street Journal: Companiile investesc într-o nouă gamă de jucării sexuale.
  • Lovehoney Group se așteaptă să genereze 400 mil.$ în acest an.

Pandemia a avut o consecință la care poate nu te-ai fi așteptat: a crescut cererea pentru jucării sexuale. Ceea ce înseamnă că apetitul a crescut, dar și nevoia de a experimenta mai mult.

O companie germană Wow Tech Group și un retailer online din Marea Britanie, Lovehoney, vor crea Lovehoney Group care va oferi o gamă largă de jucării sexuale, lenjerie și lubrifianți comercianților și consumatorilor.

Grupul se așteaptă să genereze vânzări de peste 400 de milioane de $ în acest an. Fuziunea, care evaluează grupul combinat la peste 1 miliard de euro, reprezintă un pariu că creșterea sectorului va continua deși oamenii nu mai stau închiși în casă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Cât de mult a cresut cererea de jucării sexuale

În 2020, vânzările globale de jucării sexuale au crescut cu 26%, adică cu 33,6 miliarde de dolari, potrivit unui raport al Grand View Research. Vânzările totale se așteaptă să scadă cu aproape 9% în acest an, dar va fi o nouă creștere la mijlocul anului viitor. Raportul mai arată că până în anul 2028, va fi o creștere cu 8%.

Lovehoney Group a țintit sus, vrrea să satisfacă nevoile oamenilor la scară largă. Astfel, produsele Lovehoney Group vor putea fi găsite în America de Nord, Europa și Asia oferind mărci precum We-Vibe, Womanizer și Arcwave.