• Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia.
  • Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.
  • De la nivelul ISU Alba acționează cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

UPDATE, ora 19:20: Incendiul de la depozitul de deșeuri reciclabile a fost stins după aproximativ cinci ore, anunță pompierii din județul Alba. Pentru stingerea flăcărilor care s-au extins pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați au intervenit zeci de autospeciale și pompieri din șase județe.

Incendiul s-a extins în ultimele două ore și acoperă o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați. În continuare sunt flacără deschisă și foarte mult fum.

„Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție”, au transmis pompierii.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

O societate cu sediul pe platforma industrială situată la ieșirea din Alba-Iulia către Aiud și care produce componente auto a evacuat tot personalul. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

Știrea inițială

Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Incendiul de la depozitul materiale plastice (pet-uri), din Alba Iulia, se manifestă cu degajări mari de fum.

De la nivelul ISU Alba acționează, la ora transmiterii știrii, cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

De asemenea, au fost trimise în sprijin două echipaje de stingere de la ISU Sibiu și unul de la ISU Hunedoara.

„Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție”, transmit pompierii.