• Margaret Loughrey ar fi trăit singură.
  • Loughrey ar fi câștigat 27 de milioane de lire sterline la loteria EuroMilions.
  • Loteria EuroMillions este o loterie multinațională.

Margaret Loughrey ar fi trăit singură în Strabane, cartierul Ballycolman din Irlanda de Nord. Decesul ei nu este considerat „suspect”, potrivit poliției, deși va fi realizată o autopsie post-mortem. Margaret Loughrey este o câștigătoare a jackpotului la EuroMillions, care a câștigat 27 de milioane de lire sterline în urmă cu opt ani, scrie Mirror.

Loteria EuroMillions este o loterie multinațională, lansată la 7 februarie 2004 de loteria franțuzească Française des Jeux, loteria spaniolă Loterías y Apuestas del Estado și de loteria britanică Camelot Group. Prima tragere la sorți a avut loc vineri, 13 februarie 2004, în capitala franceză, Paris. În această dimineață, la ora 10:30, ora Regatului Unit, au fost trimise serviciile de urgență la o locuință.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Irlanda de Nord a precizat: „Poliția a primit joi, 2 septembrie, un raport privind moartea subită a unei femei în zona Ballycolman Lane din Strabane. Urmează să aibă loc o autopsie, dar, în acest stadiu, moartea nu este tratată ca fiind suspectă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Cum a câștigat suma de 27 de milioane de lire?

În 2013, Loughrey, care era șomeră la acea vreme, și-a cumpărat biletul câștigător în timp ce se îndrepta spre casă de la Centrul pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Ea a spus atunci: „Am plecat de acasă marți pentru că am auzit că a fost anunțat un loc de muncă și am vrut să aplic pentru el. Așa că m-am dus la Jobcentre și am tipărit cererea de angajare înainte de a merge la Supervalu. Nu-mi permit întotdeauna să joc la Euromillions, dar aveam câteva lire în plus în poșetă și, la un moment dat, am jucat la Lucky Dip.”

De ce spunea că banii i-au ruinat viața?

Loughrey a afirmat recent că această victorie i-a „distrus” viața la doar câțiva ani după ce a câștigat suma de 27 de milioane de lire sterline. Conform The Irish News, ea a povestit că a rămas cu doar 5 milioane de lire sterline în 2019 și că a fost victima mai multor tâlhării.

Femeia a povestit pentru Sunday Life: „Niciodată nu voi avea liniște atâta timp cât voi trăi. Chiar dacă nu mi-ar mai rămâne niciun ban, nu voi avea. Regret că am câștigat la loto. Bineînțeles că regret. Eram o persoană fericită înainte. Sunt o ființă umană și tot ce a făcut a fost să-mi distrugă viața”.

Doamna Loughrey trăia cu 62 de lire sterline pe săptămână din indemnizații în momentul în care a câștigat, iar de atunci își dăruise din bani persoanelor aflate în nevoie, informează Irish Mirror. De astfel, a cheltuit un milion de lire sterline pentru a achiziționa vechea moară Herdman’s Mill de la Sion Mills, pe care a intenționat să o transforme într-o destinație turistică și de agrement. Ea a fost condamnată la muncă în folosul comunității în august 2015, după ce a agresat un taximetrist în fața casei sale. De altfel, femeia consumase alcool în ziua în care a fost audiată.

Potrivit unui procuror, Loughrey i-a jignit cu furie pe polițiști după ce a fost arestată, în ciuda faptului că nu avea antecedente penale.