• PSD a decis în CEX depunerea moţiunii de cenzură în august
  • „Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că Guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei”, a precizat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu
  • PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că abordarea preşedintelui Klaus Iohannis este inadmisibilă, iar „disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul a pierdut controlul în gestionarea pandemiei”.

„Este inadmisibilă abordarea preşedintelui Klaus Iohannis, este sub demnitarea funcţiei publice pe care, vremelnic, o deţine”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că nu înţelege „obsesia de a găsi vinovaţi în altă parte decât în datele oficiale”

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

„Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei. Acesta e rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat şi de a împări funcţii publice membrilor PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD, de aceea am decis depunerea moţiunii de cenzură în august”, a conchis liderul interimar al PSD.

PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

„PSD, nemulţumit de reuşitele guvernului PNL a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice guvernul. PSD intenţionat a creat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit. Pentru PSD a fost important să creeze o criză să aibă pentru ce critica Guvernul”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că în starea de urgenţă, când în vestul Europei au fost multe cazuri, în România a fost epidemie, au fost decese, dar un număr foarte limitat, pandemia a fost gestionată bine de guvern.

Iohannis a acuzat PSD că a tergiversat intrarea în vigoare a noii legi referitoare la carantină şi izolare.