• PSD și-a făcut cont de TikTok în mai. A urmat, apoi, USR-ul
  • Partidele din țară şi-au făcut cont de TikTok ca să atragă electorat tânăr
  • TikTok a ajuns în top 5 platforme social media în România

Nimic nu le scapă politicienilor noștri. Unde-i electorat tânăr, acolo se duc și ei.

Cum TikTok-ul – una dintre cele mai iubite aplicații printre tineri – a început să crească mult la noi pe timp de pandemie, și partidele au început să crească pe TikTok ca ciupercile după ploaie. Și cum nimic nu-i întâmplător în viață, nici postările de pe TikToK nu sunt la întâmplare într-un an cu alegeri.

„Un studiu publicat de Ziarul Financiar arată că 44% dintre tinerii din România au petrecut peste opt ore pe zi în online de când a venit pandemia peste noi. Șase din 10 tineri au ales să stea pe Instagram și 1 tânăr din 4 a folosit TikTok. Aplicație care, da, a început să crească și la noi în perioada asta, a intrat în top 5, așa că au țintit-o și partidele.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Primul partid prezent pe Tik Tok – PSD, în luna mai, iar majoritatea postărilor sunt atacuri politice îndreptate către preşedinte sau Guvernul Orban. Peste 38 de mii de like-uri au adunat în total postările lor. La polul opus e PNL, cu o singură postare. Lipsa activităţii provoacă goluri şi la secţiunea de like-uri. Doar 9 au reuşit să adune. Trecem la USR. Activitatea contului a început de puţin timp, luna trecută, dar au reuşit deja cu 7 postări să adune peste 15.000 de like-uri. Ultima postare, în care apare Dan Barna, a adunat peste 100 de mii de vizualizări.

Trebuie să vă mai spun că și Armata Română e pe TikTok! Are peste 133.000 de urmăritori și postări cu scafandri de luptă, câini și veverițe”, transmite Angela Carp, corespondent MEDIAFAX.