• Unreal Engine 5 va fi lansat în primăvara anului 2022
  • Demo-ul a fost construit ca o experiență independentă față de filmul Resurrections
  • Demo-ul este un amestec de imagini generate în timp real


Dacă nu mai ai răbdare până la al 4-lea film Matrix, din 24 decembrie, poți alege varianta jocului. Scris și regizat de Lana Wachowski, povestea îi prezintă pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile lui Neo și Trinity. Demo-ul a fost prezentat la The Game Awards și poate fi jucat gratuit
pe consolele de ultimă generație.

Demo-ul prezintă capabilitatea platformei Unreal Engine 5. Au fost folosite filmări reale cu actorii, peste care au fost suprapuse imagini generate de calculator. Motorul grafic e capabil să randeze un volum foarte ridicat de date. Keanu Reeves și pe Carrie-Anne Moss sunt prezentați ca oameni digitali, tranzitând între cei din trecut și cei din prezent.

Keanu Reeves, actor: „Până și trilogia filmelor intră în această topică a identității și inteligenței artificiale. Chiar și atunci s-a folosit ideea de a fi cumva „arhaic”, însă digital în lumea reală. De aceea Resurrections continuă în această notă tehnologică legând telefonul – identitatea – inteligența artificială sau programele, fiind exact ce încercă să facem acum”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Echipa Epic Games a făcut scanări 3D ale fețelor actorilor și a folosit capturi 4D ale reprezentărilor din studio. Cei doi au fost impresionați când au văzut cum imaginile cu ei de acum 20 de ani, au fost recreate digital.

Keanu Reeves, actor: „A trebuit să trec prin acest „asta arată real, însă nu este” și invers, însă văzând versiunea mea tânără a fost…..trippy”

Carrie-Anne, actriță: „Trebuie să recunosc, acum că m-am uitat mai bine și văzându-ți fața din această perspectivă prezent-trecut, cred că esti mult mai chipes acum”