• Angela Kukawski a fost dată dispărută pe data de 22 decembrie.
  • Aceasta a fost găsită moartă în vehiculul său din Simi Valley.
  • Polițiștii l-au arestat pe iubitul acesteia, care este suspect de crimă.

Managerul familiei Kardashian a fost descoperit mort în mașina sa. Managerul de afaceri, care a lucrat cu mai multe celebrități de profil, inclusiv cu familia Kardashian-Jenner, a fost găsit mort în această săptămână, potrivit diviziei de omucideri a Valley Bureau Homicide din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Angela Kukawski, managerul familiei Kardashian, fusese dată dispărută din Sherman Oaks pe 22 decembrie, potrivit poliției. Ulterior, ea a fost găsită moartă în interiorul vehiculului său în blocul 1500 de pe Patricia Ave din Simi Valley.

„Angela a fost cu adevărat cea mai bună. Îi păsa de fiecare dintre noi și a făcut să se întâmple lucruri imposibile. Ne va lipsi foarte mult și trimitem sincerele noastre condoleanțe familiei și celor dragi în aceste momente foarte dificile ”, a declarat familia Kardashian-Jenner într-o declarație pentru CNN.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA

Autoritățile l-au arestat pe iubitul lui Kukawski, Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, suspectat de crimă. Detectivii susțin că Barker a ucis-o pe Kukawski în interiorul casei lor din Sherman Oaks, a pus-o în mașina sa înainte de a-i conduce cadavrul la Simi Valley și de a lăsa mașina acolo.

El a fost înregistrat în închisoarea Van Nuys și procuratura districtului Los Angeles County a depus acuzații de crimă împotriva lui. Conform informațiilor privind primirea deținuților postate pe site-ul Departamentului șerifului din Los Angeles, cauțiunea pentru Barker a fost stabilită la peste 3 milioane de dolari, iar acesta se află în prezent încă în custodie.

Următoarea înfățișare a lui Barker în instanță este programată pentru 12 ianuarie. Nu se știe încă dacă Barker și-a angajat un avocat. Kukawski ar fi lucrat pentru Boulevard Management din Woodland Hills, California, unde lista sa de clienți includea numeroase celebrități precum Nicki Minaj și Offset.