• Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) vrea să mute finala Ligii Campionilor din 2022 de la St. Petersburg, unde era programată inițial.
  • UEFA vrea să schimbe locul de desfășurare a partidei din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.
  • Reprezentanții UEFA au convocat o întâlnire de urgență a comitetului executiv în legătură cu situația creată.

UPDATE

Finala Ligii Campionilor din 2022 a fost mutată de la Sankt Petersburg în Franța pe „Stade de France”, potrivit publicațiilor de specialitate.

Știre inițială

Orașul St. Petersburg va pierde dreptul de a organiza finala Ligii Campionilor la fotbal din acest an. Decizia va fi luată de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA), ca urmare a conflictului armat din Ucraina.

Finala Ligii Campionilor ar trebui să se desfășoare în Rusia, pe stadionul Krestovsky Gazprom din orașul St. Petersburg.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

UEFA vrea să schimbe locul de desfășurare a partidei din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Reprezentanții UEFA au convocat o întâlnire de urgență a comitetului executiv în legătură cu situația creată. Ședința va avea loc vineri dimineață.

„Ca urmare a evoluției situației dintre Rusia și Ucraina, președintele UEFA a convocat o reuniune extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, ora 10:00 CET, pentru a evalua situația și a lua toate deciziile necesare”, se arat într-un mesaj publicat, joi, de către UEFA, pe pagina sa de Twitter.