• Cea mai mare rafinărie din România – Rompetrol Rafinare – a anunțat că s-a confruntat cu „un atac cibernetic complex.”
  • Compania a transmis că, pentru protejarea datelor, aceasta a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice.
  • Rompetrol Rafinare a spus că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu a fost afectată, în urma atacului cibernetic.

Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia – cea mai mare rafinărie a României, a anunţat luni la Bursa de la Bucureşti că în cursul nopţii s-a confruntat cu un „atac cibernetic complex”.

Suntem în permanenta legătură cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) şi împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situaţiei. Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice. Activitatea benzinariilor Rompetrol se desfăşoară normal, clienţii având la dispoziţie opţiunea plaţii în numerar sau prin card bancar. Menţionăm că activitatea operaţională a rafinăriei Petromidia nu este afectată. Ne cerem scuze pentru inconveniente”, este mesajul Rompetrol Rafinare la Bursa de la Bucureşti.​

Rompetrol Rafinare este o companie română, operator al Petromidia. Domeniul său de activitate este fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului. Compania este listată la Bursa de Valori București, Categoria I, având o capitalizare bursieră de peste două miliarde de roni.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?