• Fostul jucător de rugby a fost ucis sămbătă dimineața la Paris.
  • Federico Martin Aramburua fost împușcat mortal în primele ore ale zilei, în fața unui bar, în urma unei altercații între patru indivizi printre care și acesta și un prieten de-al său.
  • Procurorii au confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru crimă.

Fostul jucător de rugby argentinian, Federico Martin Aramburu, a fost ucis, sâmbătă dimineață, la Paris, a anunțat Parchetul din Paris.

Aramburu, în vârstă de patruzeci și doi de ani, a fost împușcat mortal în primele ore ale zilei de sâmbătă, în fața unui bar din Paris, în urma unei altercații în care a fost implicat un grup de persoane, printre care Aramburu și un prieten de-al său, potrivit cotidianului sportiv „L’Equipe”, care a relatat primul despre tragedie.

Procurorii au confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru crimă. Parchetul nu a oferit mai multe detalii despre moartea lui Aramburu, dar a confirmat că s-au tras focuri de armă în timpul incidentului și că acesta a murit în stradă.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Fostul jucător, cel care a evoluat la Biarritz, Perpignan şi Dax, se afla la Paris din motive personale, el locuind în Ţara Bascilor şi urma să plece, săptămâna viitoare, în Argentina.

De asemenea, el a jucat pentru Glasgow Warriors în 2010-2011 în competiția Pro12 din liga Pro12. A câștigat de două ori campionatul Franței cu Biarritz, în 2005 și 2006, și a făcut parte din echipa Argentinei care a terminat pe locul trei la Cupa Mondială din 2007.

Federația franceză de rugby a anunțat că a planificat un omagiu pentru Aramburu înainte de Meciul celor șase națiuni dintre Franța și Anglia, de sâmbătă, de pe Stade de France.