• Vești bune pentru bicicliștii din Timișoara. Iepurașul le-a adus, în acest an, prima parcare exclusiv pentru ei. De acum, ei își pot lăsa bicicleta în siguranță, și asta în zona centrală a orașului, unde de obicei e greu să găsești un loc.
  • Antoniu are o firmă de curierat pe bicicletă așa că este familiarizat cu problemele celor care merg pe două roți. Consideră că inițiativa este una bună, mai ales că în Timișoara bicicletele nu sunt în siguranță. Crede însă că locația nu a fost aleasă prea bine.
  • Raul lucrează în domeniul IT, iar în timpul liber pedalează kilometri întregi. Vede în această investiție un pas înainte către încurajarea transportului alternativ. Dar în opinia lui mai sunt multe de făcut. Uite ce probleme ridică. Cel puțin în cazul Timișoarei.

Vești bune pentru bicicliștii din Timișoara. Iepurașul le-a adus, în acest an, prima parcare exclusiv pentru ei. De acum, ei își pot lăsa bicicleta în siguranță, și asta în zona centrală a orașului, unde de obicei e greu să găsești un loc.

Antoniu are o firmă de curierat pe bicicletă așa că este familiarizat cu problemele celor care merg pe două roți. Consideră că inițiativa este una bună, mai ales că în Timișoara bicicletele nu sunt în siguranță. Crede însă că locația nu a fost aleasă prea bine.

Raul lucrează în domeniul IT, iar în timpul liber pedalează kilometri întregi. Vede în această investiție un pas înainte către încurajarea transportului alternativ. Dar în opinia lui mai sunt multe de făcut. Uite ce probleme ridică. Cel puțin în cazul Timișoarei.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV