• Melania Trump a vorbit despre pandemie în doua zi a Convenției Republicane, călcând peste eforturile celorlalți vorbitori de a minimaliza subiectul
  • Consilierul economic al Casei Albe, Larry Kudlow, a sărbătorit economia pre-pandemică, înainte de a recunoaște că rata șomajului a explodat în SUA
  • Melania Trump le-a cerut americanilor să-l voteze din nou pe Donald Trump

În timpul discursului de la Casa Albă, Melania Trump le-a transmis condoleanțe americanilor care i-au pierdut pe cei dragi din cauza coronavirusului, călcând peste eforturile celorlalți vorbitori de a minimaliza subiectul despre pandemie. „Cea mai profundă compasiune este pentru toți cei care și-au pierdut o persoană iubită, iar rugăciunile mele sunt pentru cei bolnavi și suferinzi”, a spus Melania Trump, scrie The Guardian.

Spre deosebire de prima doamnă, consilierul economic al Casei Albe, Larry Kudlow, a încercat să arunce pandemia în trecut. Kudlow a sărbătorit economia pre-pandemică înainte de a recunoaște că coronavirusul a pus capăt pieței de locuri de muncă din țară. “A fost îngrozitor”, a spus Kudlow despre pandemie. „Primejdia a fost peste tot, însă conducerea prezidențială a răspuns promt și eficient.”

Declarațiile lui Kudlow au fost criticate de mulți comentatori care au subliniat că rata șomajului în SUA a explodat la 10%, în timp ce mii de americani mor în fiecare zi din cauza noului virus.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA

În același discurs, Melania Trump le-a cerut americanilor să-l voteze din nou pe Donald Trump.

„Indiferent că îţi place sau nu, ştii întotdeauna ce gândeşte. Şi asta se datorează faptului că este o persoană autentică, care iubeşte această ţară şi oamenii săi şi vrea să continue să o îmbunătăţească. ” a declarat prima doamnă.

SUA au înregistrat până acum peste 5,773,220 de cazuri Covid-19 și cel puțin 178.326 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins.