• Primarul suburbiei Irpin din Kiev a anunţat, pe Telegram, că Trudeau a făcut o vizită neanunţată în oraşul său, care a fost temporar ţinut de trupele ruseşti.
  • Justin Trudeau ar urma să se întâlnească, duminică, în Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.
  • La rândul său, premierul canadian se află în Ucraina pentru a-și „reafirma sprijinul de neclintit al Canadei pentru poporul ucrainean”.

Premierul canadian, Justin Trudeau, a făcut o vizită surpriză în Irpin, Ucraina.

„A venit să vadă cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru”, spune primarul Oleksandr Markushyn.

Primarul suburbiei Irpin din Kiev a anunţat, pe Telegram, că Trudeau a făcut o vizită neanunţată în oraşul său, care a fost temporar ţinut de trupele ruseşti.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Tocmai am avut onoarea să mă întâlnesc cu premierul Canadei, Justin Trudeau, care a venit la Irpin pentru a vedea cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru”, a declarat Oleksandr Markushyn, scrie Reuters.

Justin Trudeau ar urma să se întâlnească, duminică, în Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.

„Premierul se află în Ucraina pentru a se întâlni cu preşedintele Zelenski şi pentru a reafirma sprijinul de neclintit al Canadei pentru poporul ucrainean”, a declarat Cameron Ahmad, directorul de comunicare al lui Trudeau.