• Zelenski le-a cerut participanţilor la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie să răspândească adevărul despre invazia rusă și să facă presiuni asupra politicienilor pentru a ajuta la restabilirea păcii.
  • De asemenea, președintele ucrainean a adăugat: „Și noi, în Ucraina, am dori să trăim viața așa cum o făceam înainte și să ne bucurăm de libertate și de această vară minunată”.
  • Zelenski a avut o serie de apariții prin videoconferință în întreaga lume.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a făcut apariția la festivalul de muzică Glastonbury din Marea Britanie, îndemnând mulțimea să intensifice presiunea asupra politicienilor pentru a încerca să pună capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Potrivit The Guardian el s-a adresat participanților la festival printr-un mesaj video înregistrat în limba engleză. Zelenski a numit Glastonbury cea mai mare concentrație de libertate” din lume.

Salutări, Glastonbury. Festivalul se reia în acest an după o pauză de doi ani în care pandemia a pus în așteptare viețile milioanelor de oameni din întreaga lume, dar nu ne-a înfrânt„, a spus el în aplauze.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Și noi, în Ucraina, am dori să trăim viața așa cum o făceam înainte și să ne bucurăm de libertate și de această vară minunată”, a spus Zelenski, purtând tricoul său verde militar, devenit deja marcă înregistrată, înainte de a adăuga: Rusia ne-a furat pacea„.

El a îndemnat mulțimea să răspândească adevărul despre războiul Rusiei” și să ajute refugiații ucraineni.

Faceți presiuni asupra tuturor politicienilor pe care îi cunoașteți pentru a ajuta la restabilirea păcii în Ucraina. Timpul este neprețuit și fiecare zi se măsoară în vieți omenești„, a adăugat el.

Zelenski a avut o serie de apariții prin videoconferință în întreaga lume, inclusiv un discurs în Parlamentul britanic, Parlamentul European și Congresul SUA.