• La Timișoara s-au reluat, după 30 de ani, cursele pe Bega, până la Ecluza Sânmihaiu Român.
  • Transportul de agrement se face cu vaporașe care au o capacitate de 50 de locuri, dotate cu aer condiționat și veste de salvare.
  • Un bilet costă 30 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Am o propunere pentru tine: Ce zici de o plimbare cu vaporul, pe Bega, în Timișoara?

Cursele de agrement pe o distanță de 22 kilometri, dus-întors, până la ecluza din Sânmihai, au fost reluate după o pauză de 30 de ani.

Căpitanul unuia dintre cele două vaporașe spune de ce nu trebuie să ratezi o astfel de călătorie, de două ore, dus-întors.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

„Îi așteptăm să vadă malurile Begăi sălbatice, neamenajate și ecluza Sânmihai. Este un traseu plăcut. Îi așteptăm pe toți să vină să vadă, să se convingă. Văd că lumea solicită traseul neașteptat de bine. Am mers la capacitate maximă astăzi.”, a spus Lucian Manea, căpitan.

Cristi și-a luat soția și cei doi copii și s-au bucurat împreună de una dintre cursele abia inaugurate. I-a plăcut peisajul, dar adierea vântului și aerul condiționat din vaporaș nu prea au făcut față caniculei.

„Este prima dată când mergem cu vaporul. Tot am vrut de mult timp să mergem. Am văzut broaște țestoase, pescari, foarte fain. Ziua nu am ales-o prea bine, pentru că este foarte cald, dar per total este bine.”, a zis Cristi Tudose.