Alexandru Orian, Laura Buciu și invitatul special – Sergiu Mișcoiu, cercetător și profesor de științe politice la Universitatea Babeș-Bolyai, sunt juriul de astăzi. 

  • Pregătește portofelul, Guvernul s-a gândit la banii tăi! Cresc impozitele la dividende, jocuri de noroc, dar si TVA-ul pentru bauturile nealcoolice care contin zahar, livrarea de alimente, servicii de restaurant, catering sau bauturi.
  • Iarna nu-i ca vara, nici la stat ca la privat. Ca să treacă peste criza de energie, Uniunea Europeană le va cere statelor membre să NU permită incalzirea in clădirile publice la mai mult de 19 grade. In schimb climatizarea pe timp de vară nu are voie sa scadă sub 25 de grade.
  • In ritmul ăsta vei fi obligat să ai smartphone-ul cu tine, ca să mergi la concerte și la meciuri. Biletele care pot fi printate pe hârtie sunt condamnate la moarte.
  • Să mai crezi în ce citești pe internet? Istoria Rusiei a fost manipulată integral pe Wikipedia, pagina de unde isi iau informatiile elevii.
  • Vacanța rămâne vacanță, chiar dacă ai covid – dar asta depinde în ce țară te prinde. Turiștii care merg în Grecia și se îmbolnăvesc de covid nu mai sunt obligați să intre în carantină. Nici când revin in România legea nu ii trimite in carantină.
  • O dronă militară americană de tipul MQ-9 Reaper s-a prăbușit, azi după-prânz, la câtiva kilometri de baza aeriana Campia Turzii. A căzut pe câmp și nu a făcut pagube. „Era in misiune de antrenament”, spune ministrul Apărării, Dâncu.
  • In timp ce la noi, biletele de tren s-au scumpit luna asta cu 20%, Guvernul Ciucă primește lecții de la spanioli – unde trenurile vor deveni gratuite pe distantele mici si medii. De avantaj se vor bucura navetistii – in perioada septembrie-decembrie.

Recomandări

ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CÂND VOTEZI
CE E MUZICA PENTRU TINE?
TRUMP NAKED
HOP ȚOP LA CONCURS!