• Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România. El va fi primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.
  • În cadrul consultărilor oficiale pe care le vor avea, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educaţie, domeniul economic şi comercial.
  • Vizita oficială a preşedintelui palestinian în România „reflectă şi reconfirmă soliditatea relaţiei bilaterale, care este profundă şi de lungă durată”, susţine Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România. El va fi primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita oficială a preşedintelui Palestinei, Mahmoud Abbas, are loc la invitaţia preşedintelui României.

Vizita oficială a preşedintelui palestinian în România „reflectă şi reconfirmă soliditatea relaţiei bilaterale, care este profundă şi de lungă durată”, susţine Administraţia Prezidenţială.

Recomandări

LIBAN ATACĂ CU 100 RACHETE
ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

În cadrul consultărilor oficiale pe care le vor avea, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educaţie, domeniul economic şi comercial.

De asemenea, cei doi înalţi oficiali vor avea un schimb de opinii cu privire la evoluţiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul şi perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu (PPOM), situaţia de securitate şi efectele generate de agresiunea ilegală şi neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.