• Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.
  • Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.
  • Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

Poți stinge canicula cu temperaturi de 9 grade aici, în România. Pentru asta, trebuie să intri în Peștera Valea Cetății, de la Râșnov, unde temperatura este tot timpul între 9 și 12 grade, indiferent de anotimp.

Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.

Deși intrarea se făcea doar târâș, pasionații de speologie s-au strecurat prin intrarea îngustă pentru a descoperi minunile create de natură. Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.

Câteva ore la Râșnov, în zona Peșterii este pontul pe care ți-l dă și Claudia Nițu, travel blogger pentru a scăpa de caniculă. Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI