• O balenă cu cocoașă a ieșit la suprafață și a aterizat pe o barcă în largul coastei din Plymouth, Massachusetts, într-o scenă surprinsă de camerele de luat vederi.
  • Autoritățile din Plymouth au declarat că nimeni nu a fost rănit, dar a avertizat că întâlnirea a fost un memento că „aceste interacțiuni pot fi periculoase atât pentru navigatori, cât și pentru balene„.
  • Cei care pescuiesc în zonă în ultimii zece ani au declarat pentru sursa citată că nu au mai văzut niciodată o balenă care să se urce pe prova unei bărci.

O balenă a ieșit din apă și a aterizat pe prova unei bărci duminică în largul coastei statului Massachusetts a fost surprins de cei care care se aflau în alte ambarcațiuni care pescuiau în zonă, potrivit NBC News.

În filmarea, balena, care pare a fi o balenă cu cocoașă, a aterizat pe prova unei mici ambarcațiuni în White Horse Beach din Plymouth, în largul coastei statului Massachusetts.

Greutatea animalului marin a reușit să scufunde pentru scurtă vreme barca, însă după ce balena s-a retras, ambarcațiunea a revenit în poziția inițială.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

A fost o nebunie. Tipul se afla în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, asta e tot. Nu-mi venea să cred că încă plutește”, a declarat un martor pentru NBC Boston.

Autoritățile din Plymouth au anunțat că nimeni nu a fost rănit și că barca nu a suferit pagube majore.

Cei care pescuiesc în zonă în ultimii zece ani au declarat pentru sursa citată că nu au mai văzut niciodată o balenă care să se urce pe prova unei bărci.