• Un surfer norocos că este în viață a povestit cum a supraviețuit unui atac al unui rechin alb de 4,5 metri.
  • Michael Trainor a mers la surfing în Ferndale, California, pe 2 octombrie, într-o perioadă a anului denumită „Sharktober”.
  • Ulterior, a descoperit că rechinul care l-a atacat cântărea în jur de 1.000 de kilograme.

Un surfer norocos că este în viață a povestit cum a supraviețuit unui atac al unui rechin alb de 4,5 metri. Michael Trainor a mers la surfing în Ferndale, California, pe 2 octombrie, într-o perioadă a anului denumită „Sharktober”.

Proaspătul căsătorit în vârstă de 31 de ani și tată a unui copil a spus că a observat mai multe foci decât de obicei în apele puțin adânci. Acest lucru, a considerat el, în retrospectivă, ar putea fi un semn că este ceva mai adânc în apă.

El a spus că a lovit cu piciorul și creatura l-a eliberat, dar consideră că placa de surf – prinsă sub el – i-a salvat viața. Înotând înapoi pe plajă, un alt surfer l-a văzut și l-a ajutat, chemând o ambulanță și ajutându-l să ajungă la mal.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Trainor a spus: Nu mi-am dat seama cât de grav am fost rănit. Când au venit pompierii, mi-au legat un garou la picior, iar când mi-au tăiat costumul, atunci am văzut… urmele de mușcături de pe placă și am început să realizez că a fost de fapt, un rechin”. Ulterior, a descoperit că rechinul cântărea în jur de 1.000 de kilograme.

Îmi amintesc că am spus: „Sfinte S***, era un rechin!”. Nu-mi vine să cred că asta a fost cea mai mare frică a mea și s-a întâmplat”, a spus el.

Partea interioară a coapsei sale avea șase leziuni, iar ligamentul muscular de la genunchi era rupt. O parte din osul său fusese, de asemenea, străpuns, dar medicii i-au spus că a avut noroc.

Chirurgul era, de asemenea, surfer și a continuat să sublinieze cât de norocos sunt și cât de aproape am fost de o situație de viață sau de moarte. Puțin mai aproape de arteră și aș fi putut suferi un stop cardiac.