• Un avion militar s-a prăbuşit într-un bloc cu nouă etaje din oraşul Yeysk, în sudul Rusiei.
  • Guvernatorul Kubanului spune că a plecat în districtul Yeisky, serviciile de urgență lucrează la fața locului, incendiul este în curs de stingere.
  • Suprafața incendiului izbucnit într-un bloc de apartamente din Yeisk după prăbușirea unui avion este de 2.000 de metri pătrați, a anunțat Ministerul pentru Situații de Urgență.

Un avion militar s-a prăbuşit într-un bloc cu nouă etaje din oraşul Yeysk, în sudul Rusiei. Guvernatorul Kubanului spune că a plecat în districtul Yeisky, serviciile de urgență lucrează la fața locului, incendiul este în curs de stingere.

Suprafața incendiului izbucnit într-un bloc de apartamente din Yeisk după prăbușirea unui avion este de 2.000 de metri pătrați, a anunțat Ministerul pentru Situații de Urgență. Imagini neconfirmate de pe reţelele de socializare au arătat o minge de foc de mari dimensiuni izbucnind din ceea ce părea a fi o clădire cu mai multe etaje.

Cauza prăbușirii a fost aprinderea unuia dintre motoare la decolare. Echipajul a reușit să se ejecteze, a precizat Ministerul rus al Apărării. Cel puțin o persoană a murit într-un accident de avion în Yeisk. Alte trei persoane, inclusiv un copil, au fost spitalizate în stare gravă.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?